Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πέφτει πολύ ΜΠΑΛΤΑΣ...


Την ημέρα που σκάει το τεράστιο σκάνδαλο Μπαλτάκου, η Playmobil με εντοπίζει (αστραπιαία αυτήν τη φορά) και μου δίνει τελεσίγραφο να κλείσω τη σελίδα και το blog μου, αλλιώς θα το ξανακάνει η ίδια! Από τότε προσπαθώ να διεκδικήσω και να επανακτήσω το δικαίωμά μου στην ελευθερία λόγου και έκφρασης. Πάντως, για τον Μπαλτάκο και τις άπειρες δυνατότητες σχολιασμού του θέματος δεν με ένοιαξε πολύ. Περισσότερο γέλιο από την ίδια του τη συνέντευξη δεν μπορεί να βγάλει κανείς…
(Original playmobil photo by I LOVE CLICKS.)

6 σχόλια:

  1. Πάντως ο πόλεμος που σου κάνουν έφερε και τις πρώτες συνέπειες, αυτό το Πάσχα πήρα Λέγκο στο πνευματικό μου τέκνο.

    Μην ψαρώνεις ρε... το πολύ πολύ να φτιάξεις μετά το Λεγκόμπιλισμ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Είναι και πιο ακριβά τα άτιμα, αλλά η ανάγκη μπορεί να με οδηγήσει κι εκεί. Ωραίο το όνομα, αλλά το κόβω να του την πέφτουν κι απ' την LEGO αν το κρατήσω. Σ' ευχαριστώ πολύ, φίλε!

      Διαγραφή
  2. Ονόμασέ το πλαγκόνα-λισμ/Plagonalism
    Πλαγκόνες λεγόταν οι κούκλες (με κινητά μέλη) της αρχαίας Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις τα έμαθα από το κουτίΤηςΠανδόρας. Κρίμα και από μικρός την είχα σε εκτίμηση (τα παιχνίδια τους δηλαδή) και τώρα έχω αρχίσει να "φορτώνω" τον πιτσιρικά μου. Να παν' να ....., Λέγκο στο εξής!!
    Ακόμα δε σε έχω διαβάσει, αλλά θα σε ακολουθώ ως αναγνώστης στο εξής! Η κίνηση της "εταιρείας" εναντίον σου φανερώνει ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά! Συνέχισε και εμείς μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου! Εγώ έχω πάθει το εξής. Δουλεύω καθημερινά εδώ και έναν χρόνο με τα playmobil. Μπορεί με την εταιρεία να είμαι έξαλλος, αλλά αυτό το μικρό, πλαστικό ανθρωπάκι δεν το μίσησα. Αλλά αν με ρωτάς αν θα το ξανάκανα αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα με playmobil...

      Διαγραφή