Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Χρωματοσκόπιο.

Ποιος από μας μικρός δεν έχει φτιάξει ιστορίες και φανταστικά σενάρια βάζοντας τα Playmobil ν’ αναπαραστήσουν όσα δημιουργούσε η φαντασία μας;

Το Χρωματοσκόπιο και το Handmade Festival Thessaloniki έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στην έκθεσή του μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες πολιτικοκοινωνικής σάτιρας του διαδικτύου.

Ο κος Νίκος Παπαδόπουλος aka Plasticobilism κατεβάζει τις εικόνες με τα Playmobil από τα πολυσύχναστα blog του και τις ανεβάζει μαζί μας στους τοίχους του La Doze, συμπληρώνοντας έτσι το πάζλ της διαφορετικότητας και της ιδιαίτερης άποψης του Handmade Festival.

Στα χέρια του Plasticobilism τα Playmobil πέρασαν από σαράντα κύματα, αντιμετωπίζοντας την παράνοια των ημερών, έναν πόλεμο λογοκρισίας και μια απόπειρα «δολοφονίας» από την ίδια τους την εταιρεία.

Κέρδισαν όμως ότι πιο πολύτιμο υπάρχει για το δημιουργό τους: τους ανθρώπους!

Όπως λέει ο κος Παπαδόπουλος πρόκειται για μία αυθημερόν ιδέα, που γράφει όμως τη δική της ιστορία με μέσο υλοποίησης μόνο το κινητό του τηλέφωνο!

«Ευτυχής πατέρας, δυστυχής Έλληνας. Δεν βλέπω καμιά θυσία μου να πιάνει τόπο, εκτός ίσως απ’ αυτές που έκανα για να αγοράσω playmobil στον γιο μου. Με σήκωσαν απ' τον καναπέ και δεν εννοώ μόνο για να παίξω μαζί του...»

Νίκο είμαστε μαζί σου!
Αυτόν τον Ιούνη (από 12 εως 14) στο La Doze και στο Handmade Festival!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου